LEGO® kopen

Bram’s Bouwstenen is dé plek in Breda voor alle losse LEGO ® onderdelen! Bij ons kun je terecht voor tweedehands LEGO® kopen en zeldzame LEGO® kopen. We hebben ruim 3000 kilo tweedehands LEGO® op voorraad. Of je nu op zoek bent naar dat ene blokje of juist naar een bijzondere set, bij Bram’s Bouwstenen ben je aan het goede adres.

Het assortiment tweedehands LEGO® bij Bram’s Bouwstenen

Als je binnenstapt bij Bram’s Bouwstenen stap je in een waar LEGO® walhalla. Elke liefhebber van LEGO® kan hier terecht. Bij ons in Breda kun je de volgende items vinden:

Bram’s Bouwstenen is dé plek voor tweedehands LEGO®

In onze tweedehands LEGO ® paradijs vind je alle onderdelen die je nodig hebt. Je pakt een van onze bekende mandjes en kunt naar hartenlust gaan vullen. Heb je slechts één steentje nodig? Ook dat is mogelijk!

  • Een vol mandje kost €27,50. Koop je meerdere mandjes? Dan betaal je €25 per mandje.
  • Een zelf samengesteld minifiguur kost €2,- per stuk. Hier geldt de actie 10 + 1 gratis!
  • Hiernaast hebben we ook voorverpakte zakjes. De meeste zijn €1 per zakje.
  • Voor zeldzame items en sets wisselt de prijs.

Je kunt ook LEGO® bij ons huren of juist verkopen.

Voordelen van tweedehands LEGO®

Het kopen van tweedehands LEGO® heeft meerdere voordelen. Ten eerste is het vaak een stuk voordeliger dan het kopen van nieuwe LEGO®. Daarnaast is het hergebruiken van speelgoed beter voor het milieu en het geeft een tweede leven aan LEGO® dat anders misschien zou worden weggegooid.

Onze samenwerkingen

Ben je op zoek naar nieuwe LEGO®? Wijzelf verkopen bijna geen nieuwe LEGO®, maar we kunnen uiteraard wel helpen bij uw zoektocht! Heb je het perfecte blokje gevonden maar zou je het graag nog willen personaliseren? Ook daar hebben wij de perfecte partner voor.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze LEGO® wereld in Breda? Neem dan gerust contact met ons op via Whatsapp op 06-42515885. Je bent van harte welkom om op afspraak langs te komen en tweedehands LEGO® uit te zoeken. Zo begin je vandaag nog met bouwen.

Heb je vragen?