LEGO® bouwplaten

De basis van jouw LEGO® project. Bij Bram’s Bouwstenen vind je een breed aanbod van LEGO® bouwplaten. Onze LEGO® is voornamelijk tweedehands en daarom een stuk betaalbaarder. Wij vinden dat iedereen met LEGO® moet kunnen spelen. Dat geldt natuurlijk ook voor onze bouwplaten!

Onze LEGO® bouwplaten

Voor ieder bouwproject hebben wij LEGO® bouwplaten. Zo hebben wij ook LEGO® wegenplaten. Onze bouwplaten zijn er in verschillende groottes en kleuren. Zoals de LEGO® grondplaat 48×48.

LEGO® wegenplaten

Naast de standaard bouwplaten kun je ook bij ons terecht voor LEGO® wegenplaten. Dit is de perfecte ondergrond voor jouw stad! Je kunt kiezen uit verschillende LEGO® wegenplaten, met rechte weg, bochten of zebrapaden. Je kunt de wegenplaten eenvoudig combineren om een mooie basis voor jouw stad te maken.

Wil jij je oude LEGO® verkopen? Wij kopen LEGO® in!

Bij Bram’s Bouwstenen verkopen we bijna geen nieuwe LEGO®, maar vooral tweedehands. Daarom kopen we graag de LEGO® waar jij niets meer mee doet. En dat doen we voor een eerlijke prijs. Voor meer informatie kun je onze inkoop pagina bezoeken.

LEGO® grondplaat of wegenplaat kopen?

Tijd om te bouwen! Voor het kopen van LEGO® bouwplaten, grondplaten en wegenplaten kun je ons in Breda bezoeken. Hier kun je een afspraak voor maken door ons een whatsapp bericht te sturen op 0642515885. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar per e-mail, telefoon, facebook of het contactformulier. Wij verwelkomen je graag in ons LEGO® walhalla!

Heb je vragen?