LEGO ® instructieboekjes

Ben je op zoek naar specifieke LEGO ® instructieboekjes? Bram’s Bouwstenen biedt alles aan wat je maar nodig hebt voor het maken van de meest prachtige LEGO® creaties. Met ons enorme aanbod tweedehands LEGO zijn de mogelijkheden eindeloos.

Vind jouw LEGO® instructieboekje

Met onze uitgebreide collectie aan LEGO® instructieboekjes kun je elke bouw-uitdaging aan. Of je nu op zoek bent naar meer informatie over LEGO® Architecture-modellen of hulp nodig hebt bij het bouwen van LEGO® Star Wars-schepen, wij hebben het voor je. De LEGO ® instructieboekjes zijn gemakkelijk te volgen en bevatten stap-voor-stap instructies, zodat je snel en eenvoudig je eigen LEGO-creaties kunt bouwen.

Koop of huur LEGO®

Bij Bram’s Bouwstenen heb je de mogelijkheid om voordelig LEGO® te kopen of te huren. Onze verkoop van LEGO®-voertuigen start bij € per set en onze verhuur begint bij € per week. Wij zorgen ervoor dat je altijd voordelig kunt bouwen. Ben je op zoek naar hulp bij het bouwen van complexe LEGO-voertuigen? Wij staan altijd klaar om je te assisteren en tips te geven.

Hoe bewaar ik de LEGO® boekjes?

Het zorgvuldig bewaren van je LEGO®-handleidingen is essentieel voor het behoud van je verzameling. Begin met het gladstrijken van eventuele kreukels en het schoonmaken van vuil of stof. Bewaar de boekjes daarna plat in een droge, donkere omgeving om verkleuring door zonlicht te voorkomen. We raden aan om ze te bewaren in plastic hoesjes of mappen om ze tegen beschadiging te beschermen. Je kunt ze ook sorteren op setnummer of thema voor gemakkelijke referentie.

Neem contact op!

Heb je nog vragen over onze LEGO ® instructieboekjes? Neem gerust contact met ons op door te bellen of te Whatsappen naar 06-42515885. Wij staan altijd klaar om je te helpen.  

Heb je vragen?