Tevreden Klanten

We vinden het fantastisch om dagelijks nieuwe klanten te mogen verwelkomen bij Bram’s Bouwstenen.
Hun verbazing en enthousiasme over onze tweedehands LEGO® inspireert ons elke dag om ons werk met plezier te blijven doen.

Wil jij ons helpen om nog meer mensen te bereiken en te laten zien wat we te bieden hebben? Schrijf dan gerust een review op Google of Facebook! Jouw feedback is voor ons van onschatbare waarde en helpt ons om onze service continu te verbeteren.

Vergeet ook niet om je vrienden en familie over ons te vertellen, zodat ook zij kunnen genieten van onze LEGO®-producten. En volg ons vooral op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste producten!

 • Een unieke winkel! Een unieke ervaring. De uitdrukking is altijd: "je kan nooit genoeg Lego hebben.." maar Bram heeft dat!

  Hans Tolhuisen Avatar Hans Tolhuisen
  7 november 2023

  De kids hebben genoten Rachiem deed het ook erg leuk presenteren en organiseren voor de kids

  petra sluys Avatar petra sluys
  1 november 2023

  Veel keuze aan reserve onderdelen. Ook veel volledige sets aanwezig. Nu op het gelijkvloers, dus makkelijker toegankelijk en ruime parkeergelegenheid.

  jean allonsius Avatar jean allonsius
  25 oktober 2023

  Fantastische winkel voor gebruikt lego. Hier kan je je collectie of ontbrekende lego onderdelen voor een schappelijke prijs aanvullen.

  DSM Delft Avatar DSM Delft
  25 oktober 2023
 • Gezellig personeel, staan altijd voor je klaar om dat éne steentje te vinden. Compliment!!!!!

  Magic Happens Avatar Magic Happens
  18 oktober 2023

  We held a birthday party for our son. He and the other children had such a great time. They really got to use their imagination, work together and it was lovely to hear them describe their masterpieces after each build.

  Tara Duggan Avatar Tara Duggan
  8 oktober 2023

  We hebben het kinderfeestje van onze zoon hier gevierd. De kinderen vonden het superleuk; Rachiem had leuke activiteiten voor ze en alles was prima verzorgd. Wat ons betreft een aanrader dus.

  Michiel Santegoeds Avatar Michiel Santegoeds
  8 oktober 2023

  We hebben hier het kinderfeestje van ons zoontje van 7 jaar gevierd. Wat een leuke invulling werd eraan gegeven. De kinderen hebben heerlijk gebouwd, kregen leuke opdrachtjes om te maken en hun creativiteit de vrije geest te laten. Ze hebben allemaal enorm genoten en wij als ouders ook!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Loes van Bommel Avatar Loes van Bommel
  8 oktober 2023
 • Heel leuk kinderfeestje gevierd voor ons zoontje van 7. Met heel veel geduld begeleide Rachiem het feestje met 8 stuiterende kinderen en gaf hen het vertrouwen in hun bouwwerken. Het feest was gevarieerd en goed verzorgd met drinken, lekkers en een goodiebag.

  Judith van Nuland Avatar Judith van Nuland
  8 oktober 2023

  Zelf je eigen stenen uitzoeken blijft een superleuk concept. De stenen liggen deels op kleur gesorteerd , andere bakken zijn dat niet. Bijzondere stenen liggen in zakjes te koop. Ook veel oudere sets verkrijgbaar. De aanwezige medewerker was erg gezellig en vriendelijk.

  David Vliegen Avatar David Vliegen
  8 oktober 2023

  Hele mooie plek als je van lego houd!

  Patrick van der Westen Avatar Patrick van der Westen
  8 september 2023

  Hoewel er reeds een afspraak was over het aantal sets en de prijs per set, heeft de ietwat vreemde eigenaar zomaar de prijs verhoogd met € 6(!) per set. En als ik zeg 'ietwat vreemde eigenaar' bedoel ik dat hij telefonisch niet bereikbaar is, maar dat meneer het ook niet fijn vindt per mail te communiceren. Toen ik hem informeerde niet over What'sApp te beschikken, vroeg hij of ik niet even langs kon komen? Ik liet weten niet bereid te zijn 2 uur te rijden, maar dat ik bereid was om het bedrag inclusief verzending voor de sets te betalen, waarop hij kinderachtig besloot zijn "melk op te trekken" en de prijs te verhogen. Wat heb je toch een rare mensen!

  Me Who? Avatar Me Who?
  8 september 2023
 • Ontzettend vriendelijke medewerkers, behulpzaam en met veel humor. Hier kun je prima terecht voor verkoop van je eigen lego.

  Nicole Scholte Avatar Nicole Scholte
  8 september 2023

  Ik keek mijn ogen uit, zo groot en heel nuttig. Er is echt van alles. Dus als je iets zoekt van lego, ben je bij Bram's Bouwstenen op de juiste plek en betaalbaar. Hoe alles is opgezet. Lego is en blijft altijd erg leuk en interessant.

  Monique Janssen Avatar Monique Janssen
  8 september 2023

  Leuke steentjes gekocht en hele leuke teambuidling!

  Kim Brevink Avatar Kim Brevink
  8 augustus 2023

  Erg leuke winkel mijn vrouw heeft er zelfs werk aan over gehouden

  Addy Aarts Avatar Addy Aarts
  8 augustus 2023
 • Mijn zoon wordt binnenkort 8 en heeft vorige week zijn kinderfeestje gevierd bij Bram's Bouwstenen. Hij en zijn vriendjes hebben genoten. Heel leuk georganiseerd!

  Elke Van Son Avatar Elke Van Son
  8 augustus 2023

  Heel erg vriendelijk en heel veel LEGO.

  Frank Leenards Avatar Frank Leenards
  8 juli 2023

  Heel tof kinderfeestje gehad hier! Ons zoontje was er vol van. De medewerker wist de kinderen goed aan te spreken en was heel behulpzaam. Fijn persoonlijk contact vooraf en alles was tot in de puntjes geregeld. Bedankt!

  Linda Kivits Avatar Linda Kivits
  8 juli 2023

  Vandaag een zeer tof kinderfeestje gehad bij Bram’s bouwsteentjes. En ik kan ze alleen maar met een dikke 10 aanraden. Ons zoontje en zijn vrienden hebben genoten van een heuse Lego masters, mochten naar hartelust bouwen en kregen alle aandacht en hulp van Rachiem. Wij hadden het kinderfeestje standaard met als afsluiter poffertjes. Ook dit was zeer goed geregeld, kinderen kregen op tijd drinken en verzorgd eten. Gingen zeker niet met lege maag naar huis 😉 Van te voren hebben we zeer goed contact gehad over de wensen van het feestje; de communicatie was erg prettig. Nogmaals ik kan ze alleen maar aanraden. Wij komen zeker eens terug! Rachiem bedankt voor de fijne middag.

  Paul Mathon Avatar Paul Mathon
  8 juli 2023
 • Geweldig kinderfeestje gehad voor onze zoon van 7. Hij en zijn vriendjes zijn ruim 2,5 uur vermaakt met verschillende opdrachten,allemaal even leuk en uitdagend. Zeker een aanrader!

  Rob Vincenten Avatar Rob Vincenten
  8 juli 2023

  Erg leuke winkel met vriendelijke lego medewerkers!

  Wiro Verdiesen Avatar Wiro Verdiesen
  8 juli 2023

  Het kinderfeestje van onze 6-jarige zoon hebben we hier gevierd en wat hebben ze allemaal genoten! Erg leuke opzet (soort Lego Masters) en of ze nou veel of weinig ervaring hadden met Lego, iedereen kon leuk mee doen! Absoluut een aanrader!

  Inge Boekhoudt Avatar Inge Boekhoudt
  8 juni 2023

  Super leuk kinderfeestje georganiseerd voor m’n zoon van 12!

  media thumbnail 0
  Helen Melisse Avatar Helen Melisse
  8 juni 2023
 • Gastvrij en klantvriendelijk, zeer ruim assortiment met veel bijzondere en mooie items, dit, gepaard met de goede service maakt lego shoppen bij Bram's Bouwstenen tot een groot feest!!.

  ilya jacobs Avatar ilya jacobs
  8 juni 2023

  Vandaag kinderfeestje gehad van onze zoon. Wat hebben de kinderen genoten. Alles goed geregeld. Leuk opgezet als een soort Lego masters.

  media thumbnail 0media thumbnail 1
  Mitchel van Ginneken Avatar Mitchel van Ginneken
  8 mei 2023

  Goeie service. Mooi collectie aan zowel onderdelen als set. Alles is netjes ingedeeld. De perfecte winkel voor een Lego liefhebber!

  desslin vangurp Avatar desslin vangurp
  8 mei 2023

  Enthousiaste eigenaar die heel veel weet van Lego

  Sherra Romijn Avatar Sherra Romijn
  8 mei 2023
 • Top lego winkel. Lekker graaien in de bakken en een groot assortie in zakjes

  Arnold Branger Avatar Arnold Branger
  8 mei 2023

  Hele leuke winkel om losse lego uit te zoeken.

  Marco Hoogendijk Avatar Marco Hoogendijk
  8 mei 2023

  Onze zoon heeft een fantastisch kinderfeestje gehad bij Bram's Bouwstenen. Met een goed gevulde goodiebag gingen alle kinderen met een big smile weer naar huis. Bedankt voor de goede zorgen en de geweldige ochtend!

  Sharonne Kleinveld Avatar Sharonne Kleinveld
  8 mei 2023

  Afgelopen zaterdag bij Bram's bouwstenen ons zoontje zijn 1e kinderfeestje gevierd. Wat was het een super gaaf feest! Rachiem had alles top geregeld en bedacht. Ze hebben zich geen moment verveeld. Echt een aanrader om hier je feestje te vieren. Wij komen zeker nog eens terug! Heel fijn persoonlijk contact in 1 woord geweldig!

  Rianne Kooiman Avatar Rianne Kooiman
  8 mei 2023
Heb je vragen?