Tevreden Klanten

We vinden het fantastisch om dagelijks nieuwe klanten te mogen verwelkomen bij Bram’s Bouwstenen.
Hun verbazing en enthousiasme over onze tweedehands LEGO® inspireert ons elke dag om ons werk met plezier te blijven doen.

Wil jij ons helpen om nog meer mensen te bereiken en te laten zien wat we te bieden hebben? Schrijf dan gerust een review op Google of Facebook! Jouw feedback is voor ons van onschatbare waarde en helpt ons om onze service continu te verbeteren.

Vergeet ook niet om je vrienden en familie over ons te vertellen, zodat ook zij kunnen genieten van onze LEGO®-producten. En volg ons vooral op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste producten!

 • We vierden de 7e verjaardag van mijn zoon en het was een geweldige ervaring. Kinderen vonden het geweldig en Rachiem was geweldig om hen te begeleiden en uitleg geven over verschillende opdrachten. Ik zou het zeker aanbevelen!

  thumb LORENA SANTAMARIA
  29 januari 2023

  Wij hebben onze oudste zoon zijn 8e verjaardagsfeestje hier gevierd. Goede communicatie vooraf. Er was een kindje ziek. Gevraagd of een ander kindje mee mocht en dat was geen enkel probleem. Leuke opdrachten voor de jongens met volledige aandacht en goede begeleiding vanuit Bram's bouwstenen. Ze vonden het zo leuk dat ze zichzelf geen drinkpauze gunden met wat lekkers. Aan het einde een leuk tasje meegekregen en ter plekke de minifig uitgezocht. Om iets tastbaars mee naar huis te nemen is natuurlijk altijd leuk. De jarige kreeg zelfs een fotolijstje mee met een afbeelding van legopoppetje met zijn naam erin.Wij kijken terug op een enorm geslaagd kinderfeestje. Geweldige prijs kwaliteit verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar! En uiteraard ook een enorme aanrader

  thumb Marly Brandsma
  28 januari 2023

  Hartstikke leuke tijd, kinderfeest bij Brams bouwstenen. Aanrader voor alle bouw en Lego fans!

  thumb Gemma Paus
  27 januari 2023

  Erg leuk kinderfeestje gehad! Met veel enthousiasme werd het feestje begeleid door Rachiem. De kinderen, jongens en meisjes waande zich in een "lego-walhalla". Het feestje was goed opgebouwd met veel leuke en verschillende bouw opdrachten, het resultaat.... een fantasierijke Legostad met huizen, voertuigen en meer. Aan het einde kregen we echte, gediplomeerde Legomasters mee naar huis! Hoogtepunt? Misschien wel het omgooien van de 4 bomvolle grote Lego bakken!

  thumb Erik Huijbregts
  27 januari 2023
 • We hebben hier een kinderfeestje gevierd. De jarige vond het een superleuk feestje! En wij als ouders waren erg blij dat er goede begeleiding bij het feestje was, zodat wij lekker mee konden bouwen. Een aanrader!

  thumb L Muller
  27 januari 2023

  Lego feestje was superleuk!

  thumb Carolien Rijven
  27 januari 2023

  Superleuke plek voor een kinderfeestje. Goed verzorgd, leuke activiteiten een goede begeleiding. Echt een feestje!

  thumb Joep Lugtenberg
  27 januari 2023

  Recent hebben wij het kinderfeestje van onze Lego-fanatieke zoon gevierd bij Bram's Bouwstenen. Een absolute aanrader voor iedereen die van Lego houdt! Goed verzorgd, gezellig en leuk begeleid en sowieso een fantastische plek waar je als Lego-fan ogen tekort komt!

  thumb Pieter Goorden
  27 januari 2023
 • Voor iedere Lego fan een walhalla! Mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar een ontbrekend steentje, dan is dit de plek waar je moet zijn.

  thumb Matthijs Maassen
  23 januari 2023

  Altijd een feest om bij Bram’s Bouwstenen langs te gaan. Kleine setjes zijn ook eens leuk verpakt. Mijn jaren 80/90 Lego hartje gaat sneller kloppen ❤️

  thumb Gerrit Jan Mook
  9 januari 2023

  Superleuk om even rond te neuzen! En heel handig als je dat ene stukje nodig hebt! Kortom Zeker de moeite waard om langs te gaan!!!

  thumb Patrick van der Westen
  30 december 2022

  Bram's bouwstenen is voor mij een waar walhalla. Zeer regelmatig ga ik erheen met mijn lijstje ontbrekende stukjes en ik wordt nooit teleurgesteld. Iedereen is heel geduldig en behulpzaam en de koffie is er heerlijk.

  thumb Anja Oudhof
  30 december 2022
 • Ik ben er nog steeds niet geraakt maar als je ziet wat ze aanbieden tegen heel mooie prijzen. Dan moet ik er echt eens werk van maken om er heen te gaan. Let wel op dit kan enkel op afspraak.

  thumb peter coene
  30 december 2022

  Groot assortiment van losse steentjes en je kunt hier ook Lego kopen of huren

  thumb Robert van Efferen
  30 december 2022

  Je hebt er enorm veel stenen. Een groot deel is op kleur gesorteerd, maar er staan ook bakken waar alles nog door elkaar zit. Ze hebben van alles, van stukken fauna tot technisch lego. Losse stenen om uit te zoeken, maar ook speciale stenen die al uitgezocht zijn tot complete sets.

  thumb Piet Goorden
  30 november 2022

  Beste winkel om je Lego te kopen. Zeer vriendelijke mensen met een flinke knowhow van Lego. Zeker nu ze verhuist zijn zal ik er nog vaker komen. Ga zo door Bram

  thumb Arnold Branger
  30 oktober 2022
 • Mooie winkel op de begane grond. Veel stenen, onderdeeltjes en ook sets. Je kunt ook sets huren maar dat heb ik nog niet gedaan.

  thumb Evelien de Cuijper
  30 oktober 2022

  Bram is een LEGO®-fanaat met een uit de hand gelopen hobby. In zijn geweldige legoshop in Breda heeft hij 2000 kg legosteentjes klaarstaan. Als vaste partner van THE POWER OF BRICKS heeft hij voor onze zakelijke workshops al vaker steentjes verhuurd en geleverd op locaties in Nederland en België. Veeeeeeel Lego nodig? Bram regelt het!

  thumb Marcel de Jong
  30 augustus 2022

  Toffe gast met een passie voor Lego. Zeer vriendelijk, goede prijzen en weet waar die het over heeft. Ik kan deze plek iedereen aanraden 😊

  thumb Tim Arets
  30 augustus 2022

  Super veel lego echt top goeie prijzen! Me zoontje en ik gaan vaak naar bram lego steentjes zoeken! Als we wat kwijt zijn thuis gaan we gelijk naar bram wat steentjes bij elkaar zoeken haha en nog met goeie resultaat ook! Lekker lego steentjes zoeken en vooral Hele aardige medewerkers !! Helpen goed mee als ik iets zoek . Bedankt bram tot volgende keer weer!!

  thumb Leonie Maat
  30 augustus 2022
 • Bram is een vak idioot in de meest positieve context! Doet eerlijk zaken, en bij twijfel wordt alles keurig na gezocht! ❤️

  thumb Emily Boender
  30 augustus 2022

  Mooie verzorgde collectie en hele leuke eigenaar. Grote aanrader! 🙂

  thumb Christianne
  30 augustus 2022

  Als ik iets van LEGO nodig heb, ga ik naar Bram's Bouwstenen. Ze hebben er bijna alles en het personeel is super-vriendelijk.

  thumb My iPhoto
  30 augustus 2022

  Bram heeft zojuist een jongetje uit Oekraïne superblij gemaakt nogmaals bedankt ! Hij mocht steentjes uitzoeken om weer zijn favoriete politiewerk weer te kunnen maken. Ook een sociale kerel dus!

  thumb Anne Marie Akkermans
  30 augustus 2022
 • Alles is goed gesorteerd en te overzien. Hij heeft letterlijk alles, van diverse sets tot losse onderdelen (steentjes).

  thumb Mirella van Miert
  30 augustus 2022

  Top service en erg vriendelijke. Ruim assortiment en eerlijke prijzen

  thumb Peter Bul
  30 augustus 2022

  Gewoon kijken...een topgozer met lef..

  thumb Maarten de Graad
  30 augustus 2022

  Aanrader! Leuke en betaalbare Lego: poppetjes, onderdelen, sets etc.

  thumb Nicole van Reij
  30 augustus 2022
 • Super veel lego leuk dat de kids zelf kunnen bouwen en dat dan in het mandje kunnen doen en na betaling mee kunnen nemen onze dochter vermaakt kan zich uren vermaken met zoveel lego...😍 leuke legodozen voor leuke prijzen keuze is reuze...

  thumb joyce vd bruggen
  30 augustus 2022

  Heel veel lego om uit te zoeken en altijd kunnen vinden wat ik zoek. We maken er vaak een hele dag uit van om door alle bakken te struinen.

  thumb Raymond van der Burg
  30 augustus 2022

  Zowel inkoop als verkoop, alles goed geregeld!

  thumb Martin Jackson
  30 augustus 2022

  Toffe winkel met heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Met leuke acties en goed geprijsde onderdelen!

  thumb Yor T
  8 augustus 2022
Heb je vragen?