LEGO® Kinderfeestjes

Brams Bouwstenen verzorgt de leukste LEGO® kinderfeestjes. Wij regelen alles om te zorgen voor een onvergetelijk feestje vol bouwplezier.

Scroll naar beneden voor een foto-impressie!

Wat kan je verwachten van een LEGO ® feestje?

Welkom bij Brams Bouwstenen Breda! Stap binnen in onze feestelijke ruimte waar jouw feestje plaatsvindt. De tafel is feestelijk versierd en er is tijd om cadeautjes uit te pakken terwijl we genieten van iets lekkers te eten en drinken.

En dan is het tijd voor LEGO ®! De jarige job mag helpen de bakken met LEGO ® om te gooien en daarna kunnen hij of zij en zijn/haar vriendjes beginnen met bouwen in een enorme berg LEGO®-steentjes. Laat je fantasie de vrije loop en bouw de meest creatieve constructies!

We zorgen ook voor een pauze met iets lekkers te eten en te drinken. Speel jij met jouw bouwwerk of daag jij je vriendjes uit voor een bouwspelletje? Het kan allemaal tijdens het LEGO ® kinderfeestje bij Brams Bouwstenen Breda.

Na 2,5 uur sluiten we het feestje af en krijg je een bouwdiploma en een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Zo kan je nog lang nagenieten van een fantastisch feestje met je vriendjes en vriendinnetjes.

Bij Brams Bouwstenen Breda maken we van elk kinderfeestje een onvergetelijke ervaring. Kom langs en ontdek de magie van LEGO ®!

Voorbereiding (voor de jarige job)

Bij het eerste contact met Bram wordt er een datum afgesproken, in theorie kan het bij ons bijna iedere dag, 7 dagen per week!

Daarna krijg je een inschrijfformulier toegestuurd en kies je bij ons het gewenste pakket uit en geef je de namen door van de genodigden. Wij maken vervolgens persoonlijke uitnodigingen, die je bij ons kunt ophalen of we sturen ze op naar het door jou opgegeven adres.

Daarnaast bespreken we graag met jou welke hapjes en drankjes je op het feestje wilt serveren. Wil je graag gezonde snacks, hartige hapjes, zoete lekkernijen of een mix van alles? Laat het ons weten en wij regelen het voor je!

Ook horen we graag of er specifieke wensen of suggesties zijn voor het LEGO® kinderfeestje. We denken graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken voor jouw kind en zijn/haar vriendjes.

Bij Brams Bouwstenen Breda nemen we graag al het werk uit handen, zodat jij en je kind zorgeloos kunnen genieten van het feestje. Laat ons alles regelen en geniet van een supertof LEGO® kinderfeestje!

LEGO ® kinderfeestje Standaard

€120,- voor groepen t/m 8 kinderen
(+€15 per extra kind)

  • Gepersonaliseerde uitnodigingen
  • 2,5 uur feesten
  • Iets lekkers te snoepen en te drinken (limonade, koek, cake, chips)
  • Bouwspelletjes (keuze aan de jarige job)
  • Vrij bouwen met LEGO®-steentjes
  • Bouwdiploma
  • Goodiebag voor ieder kind waarbij ze onder andere een eigen minifiguur mogen samenstellen.

LEGO® kinderfeestje Extra

€152,- voor groepen t/m 8 kinderen
(+€19,- per extra kind)

Het standaard pakket +
Hierbij krijgen alle deelnemers een goodiebag met diverse LEGO®-items ter waarde van €5! Inhoud kan in overleg.

LEGO® kinderfeestje Smullen

€160,- voor groepen t/m 8 kinderen
(+€20 per extra kind)

Het standaard pakket +
Hierbij krijgen alle deelnemers iets vullends te eten zoals poffertjes, belegde broodjes, pannenkoeken, broodjes knakworst of andere lekkernijen!
Dit kan uiteraard in overleg.

LEGO® kinderfeestje extra + smullen Combinatie

€184,- voor groepen t/m 8 kinderen
(+€23 per extra kind)

Het standaard pakket +
Hierbij krijgen alle deelnemers iets vullends zoals poffertjes, belegde broodjes of andere lekkernijen!
Hierbij krijgen alle deelnemers een goodiebag met diverse LEGO®-items ter waarde van €5! Inhoud kan in overleg.


Reserveren

Ben je geïnteresseerd in het vieren van je feestje bij ons?
Stuur ons dan een e-mail naar feestjes@bramsbouwstenen.nl met onder andere je naam en de gewenste datum voor je feestje. Indien deze datum beschikbaar is, zullen wij dit bevestigen en je een inschrijfformulier toesturen. Mocht de datum niet beschikbaar zijn, dan zullen we dit zo spoedig mogelijk terugkoppelen en kunnen we in overleg een alternatieve datum vinden. Na ontvangst van het inschrijfformulier zullen wij de uitnodigingen maken en alles voor je feestje in orde maken.


Overige opties

Wil je jouw eigen bouwwerk aan het einde van het feestje meenemen? Dat kan! Bij de kassa kan je afrekenen.

Wil je een LEGO® kinderfeestje thuis organiseren? Dat kan! Houd er wel rekening mee dat er extra kosten zijn voor de voorbereiding en het vervoer.

Wil je een themafeestje organiseren? Geen probleem! Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Wil je zelf een feestje organiseren? Dan kan je bij ons LEGO® huren! Bekijk onze LEGO® huren pagina voor meer informatie over de mogelijkheden.

Naast kinderfeestjes bieden we ook LEGO®-activiteiten voor vrijgezellenfeesten, volwassenenfeestjes en teambuildingactiviteiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Aanwezigheid volwassenen / ouders:

Wij vragen vriendelijk om minstens 1 volwassene/ouder aanwezig te hebben tijdens het feestje. Houd er rekening mee dat wij enkel verantwoordelijk zijn voor het entertainment en niet voor de supervisie van de kinderen. Om deze reden begeleiden wij de kinderen niet naar het toilet. Indien er eten en/of drinken gemorst wordt, vragen wij vriendelijk om te helpen met opruimen zodat het feestje zonder problemen door kan gaan. Dank voor uw begrip en medewerking!

Heb je vragen?