LEGO® Voertuigen

Vroem, vroem! Bij Bram’s Bouwstenen, gelegen in het hart van Breda, is de wereld van LEGO® voertuigen een fascinerende reis die wacht om ontdekt te worden. Met een indrukwekkend assortiment dat zich uitstrekt over meer dan 300 vierkante meter, is er voor elke LEGO-liefhebber iets te vinden. We plaatsen regelmatig foto’s en informatie over ons assortiment op Instagram en Facebook. Ons aanbod bestaat voornamelijk uit tweedehands LEGO®. Wij kopen dan ook graag de LEGO® die jij op zolder hebt staan van je over. Dit doen wij voor een eerlijke prijs. Laten we een ritje maken door de verschillende LEGO voertuigen die je bij Bram’s Bouwstenen kunt vinden.

LEGO® Treinen en Treinonderdelen

De magie van LEGO treinen is onmiskenbaar. Of je nu een nostalgische stoomlocomotief wilt nabouwen of een moderne hogesnelheidstrein, de mogelijkheden zijn eindeloos. En het gaat niet alleen om de treinen zelf. Rails, wissels, stations en zelfs minifiguur-passagiers brengen je LEGO spoorwegwereld tot leven. Bij Bram’s Bouwstenen kun je niet alleen complete treinsets vinden, maar ook essentiële onderdelen om je bestaande sets uit te breiden of aan te passen.

LEGO® Auto’s

Van zeldzame klassieke oldtimers tot de nieuwste sportwagens, LEGO auto’s bieden een breed scala aan bouwuitdagingen en speelplezier. Of je nu een gedetailleerde replica van een Ferrari wilt of een fantasievoertuig wilt creëren, de keuze is aan jou. En met het uitgebreide assortiment van Bram’s Bouwstenen is de perfecte auto slechts een steentje verwijderd.

LEGO® Vliegtuigen

Neem de lucht in met LEGO vliegtuigen! Van propellervliegtuigen tot straaljagers en passagiersvliegtuigen, de luchtvaartwereld van LEGO is net zo divers als de echte wereld. Bouw je eigen luchthaven, creëer luchtshows of ga op wereldreis met je minifiguren. Bij Bram’s Bouwstenen vind je alles wat je nodig hebt om je luchtvaartdromen te realiseren

Wil jij een LEGO® voertuig?

Wil je jouw LEGO ® voertuigen collectie aanvullen? Vervoer je dan snel naar ons LEGO® paradijs in Breda! Dit kan door een afspraak te maken. Hiervoor bel of Whatsapp je naar 06-42515885. Naast de tweedehands LEGO® verkopen we bijna geen nieuwe LEGO®. Maar, we kunnen hier wel goed aankomen! Dus ook wanneer je op zoek bent naar nieuwe LEGO® voertuigen, kunnen wij je helpen. Ook hiervoor kun je contact met ons opnemen of op afspraak langs komen. We helpen je graag in je zoektocht naar LEGO® voertuigen!  

Heb je vragen?