Zeldzame LEGO® en zeldzame LEGO® sets

Bram’s Bouwstenen in Breda is de plek als het aankomt op zeldzame LEGO. Met ruim 3000 kilo tweedehands LEGO® verspreid over meer dan 300 vierkante meter, is het een waar paradijs voor zowel de casual LEGO®-liefhebber als de serieuze verzamelaar. Maar wat maakt sommige LEGO® zo speciaal en zeldzaam? Laten we eens duiken in de wereld van zeldzame LEGO® items en sets.

Zeldzame LEGO ® items

In de uitgestrekte wereld van LEGO® zijn er bepaalde stukjes die opvallen vanwege hun zeldzaamheid. Dit kunnen unieke minifiguren zijn die slechts in beperkte oplage zijn uitgebracht, of speciale stenen die zijn gemaakt voor bepaalde evenementen of promoties. Bij Bram’s Bouwstenen vind je een uitgebreid assortiment waar je zelf in mag zoeken, waaronder losse stenen (zowel gesorteerd als gemengd), sets, minifiguren, dieren, grondplaten en speciale onderdelen. Wie weet welke zeldzame LEGO items je daar kunt vinden!

zeldzame lego items

Zeldzame LEGO® Sets

Naast individuele stukjes zijn er ook LEGO® sets die vanwege hun complexiteit, thema of beperkte oplage als zeldzaam worden beschouwd. Denk bijvoorbeeld aan de Star Wars Millennium Falcon of de Taj Mahal. Deze sets zijn niet alleen erg leuk om te bouwen, maar kunnen ook een waardevolle aanvulling zijn op elke verzameling. Bij Bram’s Bouwstenen is de kans groot dat je enkele van deze zeldzame sets tegenkomt, gezien ons uitgebreide assortiment.

Bram’s Bouwstenen: De plek voor al uw LEGO®

Wat begon als een uit de hand gelopen hobby voor een LEGO®-fanaat, is uitgegroeid tot een onderneming die vanuit het hart van de LEGO®-liefhebber denkt. Of je nu op zoek bent naar dat ene ontbrekende stukje voor je set, of je wilt je oude LEGO® een nieuw leven geven door het te verkopen, Bram’s Bouwstenen staat voor je klaar.

Interesse? Neem contact op!

Dus, of je nu een verzamelaar bent op zoek naar dat ene zeldzame item, of gewoon een liefhebber, een bezoek aan Bram’s Bouwstenen in Breda is altijd een leuke ervaring! heeft u interesse in het huren of kopen van een zeldzame LEGO® set of minifiguren? Neem dan contact met ons op via Whatsapp of 06-42515885.

Heb je vragen?