LEGO ® boompjes en plantjes

Ben je op zoek naar LEGO ® planten om je bouwwerken tot leven te brengen? Zoek dan niet verder! Bij Bram’s Bouwstenen vind je een ruim assortiment aan LEGO ® bomen, plantjes en struiken. Of je nu op zoek bent naar kleine bloemen of grote bomen, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw LEGO® creaties tot leven te brengen.

Voeg kleur en detail toe aan je bouwwerken

Het toevoegen van LEGO ® planten en bomen is de perfecte manier om kleur en detail aan je bouwwerken toe te voegen. Of je nu een bos, park of tuin wilt creëren, wij hebben planten en bomen in alle soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit struiken met rozen, groene varens, bloeiende bomen en nog veel meer.

Betaalbare LEGO ® planten en bomen

Bij Bram’s Bouwstenen bieden we bijna al onze LEGO® tweedehands aan, waardoor we de onderdelen tegen een scherp tarief kunnen aanbieden. Zo kun je voor een voordelige prijs een mandje vol steentjes kopen. De LEGO ® bomen en plantjes zijn al verkrijgbaar vanaf €1 per zakje. Je kunt er ook voor kiezen om een heel mandje met steentjes te vullen voor €27,50. Bekijk daarom ook onze andere bouwstenen:

Bij Bram’s Bouwstenen kun je zonder al te veel geld uit te geven je LEGO® creaties nog mooier maken.

Kom langs bij Bram!

Bram staat altijd voor je klaar als het gaat om kiezen van de juiste LEGO®-onderdelen voor jouw bouwproject. Heb je een vraag over onze producten? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Je kunt ons bellen of appen op 06-42515885. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons LEGO®-paradijs.

Heb je vragen?