LEGO® teambuilding

Een middag samen met LEGO® bouwen is de perfecte teambuilding opdracht. LEGO® is ideaal voor 3D-inzichten, het stimuleren van de creativiteit en de samenwerking. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heel erg leuk! Tijdens de activiteit leren teams om via samenwerking en creatief denken tot een oplossing te komen. De vaardigheden die het team ontwikkelt tijdens een LEGO® teambuilding middag zullen zorgen voor blijvende resultaten in uw team

Brams Bouwstenen verzorgt uw LEGO® teambuilding

Er zijn verschillende opties als u LEGO® teambuilding wilt gebruiken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een complete sets te huren, maar ook om losse LEGO® stenen te huren. Bekijk onze LEGO® huren pagina om te kijken wat de opties zijn. Zo kunt u een LEGO® teambuilding organiseren waarbij uw collega’s creatief moeten zijn en zelf aan de slag kunnen met de LEGO® stenen. De mogelijkheden voor uw teambuilding zijn eindeloos. Wij verhuren LEGO® die bij uw bedrijf past. De hoeveelheid LEGO® die wij adviseren hangt zowel van de groepsgrootte en doel van het project af. Ook kunnen we kijken naar LEGO® sets die binnen het thema van uw bedrijf passen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom deze teambuilding activiteit?

Tijdens de LEGO® teambuilding activiteit zullen er andere vaardigheden gevraagd worden dan tijdens de normale dagelijkse activiteiten. Denk aan:

  • Creatief denken
  • Coachend samenwerken
  • Ruimtelijk inzicht
lego teambuilding

Wij zijn niet opgeleid in coaching, maar zorgen vooral voor een middag vol plezier!

Duurzaamheid

Brams Bouwstenen verkoopt en verhuurt voor 95% tweedehands LEGO®. Dit betekent dat er geen nieuwe LEGO® geproduceerd wordt, geen olie uit de grond gehaald wordt en het niet heel de wereld over hoeft te reizen. Dit zorgt voor een bijna neutrale ecologische voetafdruk. Een LEGO® teambuilding activiteit van Brams Bouwstenen is een duurzame keuze.

Contact

Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen via Whatsapp 06-42515885,  per mail info@bramsbouwstenen.nl of via het contact formulier. Op afspraak bent u ook altijd welkom om langs te komen! Wij helpen u graag bij uw LEGO® teambuilding.

Heb je vragen?