LEGO® zakelijk huren

Een middag samen met LEGO® bouwen is de perfecte teambuilding opdracht. LEGO® is ideaal voor 3D-inzichten, het stimuleren van de creativiteit en de samenwerking. Het is dus niet alleen voor kinderen leuk maar ook perfect voor volwassenen én zakelijk gebruik.

Brams Bouwstenen verzorgt uw LEGO® teambuilding

Er zijn verschillende opties als u LEGO® teambuilding wilt gebruiken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een complete sets te huren, maar ook om losse LEGO® stenen te huren. Bekijk onze LEGO® huren pagina om te kijken wat de opties zijn. Zo kunt u een LEGO® teambuilding organiseren waarbij uw collega’s creatief moeten zijn en zelf aan de slag kunnen met de LEGO® stenen. Of laat ze juist optimaal samenwerken door de stappen uit het instructieboekje te volgen. Natuurlijk is het ook superleuk om de bouwwerken te laten staan. Ook dat is bij ons mogelijk. Bekijk onze LEGO® kopen pagina. De mogelijkheden voor uw teambuilding zijn eindeloos. Wij verhuren en verkopen LEGO® die bij uw bedrijf past. De hoeveelheid LEGO® die wij adviseren hangt zowel van de groepsgrote en doel van het project af. Ook kunnen we kijken naar LEGO® sets die binnen het thema van uw bedrijf passen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Duurzaamheid

Brams Bouwstenen verkoopt en verhuurt voor 95% tweedehands LEGO®. Dit betekent dat er geen nieuwe LEGO® geproduceerd wordt geen olie uit de grond gehaald wordt en het niet heel de wereld over hoeft te reizen. Kort door de bocht genomen verkopen wij dus “afval” en dit zorgt voor een bijna neutrale ecologische voetafdruk. Kies bewust en kies voor Brams Bouwstenen.

Contact

Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen via Whatsapp 06-42515885,  per mail info@bramsbouwstenen.nl of via het contact formulier. Op afspraak bent u ook altijd welkom om langs te komen in de winkel! Wij helpen u graag bij uw LEGO® teambuilding.

Heb je vragen?