Inkoop

oude lego verkopen
© Luna Hollander

Verkoop je oude LEGO® aan ons!

Wat leuk dat u ons gevonden heeft. Wij zijn altijd blij met nieuwe voorraad. 🥳

Heb je nog oude LEGO® op zolder liggen waar je niets mee doet? Staat het in de weg of ga je verhuizen? Of spelen de kinderen er niet meer mee? Geef je LEGO® dan een tweede (of derde, vierde, vijfde…) leven en verkoop het aan ons (Bram’s Bouwstenen)! 

Bram’s Bouwstenen is gespecialiseerd in het inkopen van alle soorten LEGO®. Van losse, ongesorteerde bouwstenen tot uitgebreide verzamelingen van sets.

Betrouwbare LEGO® opkoper

We zijn geïnteresseerd in alle verzamelingen, groot en klein, sets en losse LEGO®. We bieden natuurlijk een eerlijke prijs, maar donaties zijn ook welkom! We kopen wekelijks LEGO van particulieren, van één setje tot een verhuiswagen vol.

brams-bouwstenen

Hoe werkt het verkopen van LEGO® aan ons?

Stuur ons een whatsappje of mailtje met wat je te koop hebt. Als je zonder afspraak langs komt dan kan het zijn dat we je niet kunnen helpen op dat moment.

Voor losse LEGO® betalen we per kilo, afhankelijk van de staat en inhoud. Voor complete sets betalen we per set en kijken we naar de staat, of het boekje erbij is, of de doos aanwezig is, of de set compleet is, enzovoort. Je kunt bij ons langskomen op afspraak of we komen bij jou langs.

Het verkopen van losse LEGO®

Voor losse betalen wij meestal per kilo.
Boekjes en dozen hebben wij er graag bij maar die wegen we normaal niet mee.
Een foto ter impressie is altijd fijn.

Het verkopen van LEGO® sets

Als je complete sets hebt dan ontvangen wij graag een lijst met setnummers. Wij schatten zo de inkoopprijs in.

Sets dienen gescheiden per set aangeleverd te worden (apart in zakken of dozen). Zo behouden we kwaliteit en voorkomen we het verkopen van incomplete sets aan liefhebbers.

Als je complete en incomplete sets heeft dan ontvangen wij graag twee aparte lijsten met vermelding wat er mist/ hoeveel er mist.

Voordelen van het verkopen van LEGO®

Het verkopen van uw oude LEGO® heeft meerdere voordelen. Ten eerste verdien je natuurlijk geld mee. Maar het zorgt er ook voor dat LEGO® betaalbaarder wordt voor families die op de kleine beetjes moeten letten. Daarnaast is het hergebruiken van speelgoed beter voor het milieu en het ruimt lekker op!

Contact

Wil je je oude LEGO® verkopen? Je bent altijd welkom om langs te komen bij ons. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen of te Whatsappen naar 06-42515885. We kunnen ook bij jou thuis langskomen om de LEGO® te bekijken.

Als betrouwbare LEGO® opkoper zijn wij altijd op zoek naar nieuwe voorraden. Maak vandaag nog een afspraak om jouw LEGO® te verkopen en geef het een nieuw leven!

Let op: voor Duplo bieden we een lagere prijs en voor Playmobil & K’NEX bieden we hooguit een symbolisch bedrag.

Heb je vragen?