LEGO® set huren

lego verhuur
Illustratie © Luna Hollander

 LEGO® set huren

LEGO® heeft mooie sets, denk aan de Harry Potter of Star Wars collectie. Het is natuurlijk prachtig om zo’n set in elkaar te zetten, maar vaak is er niet de ruimte of budget om een of zelfs meerdere sets aan te schaffen. Het huren van een LEGO® set is dé oplossing. Zo kun je elke week een andere LEGO® set bouwen!

Scroll naar beneden voor een overzicht van de sets die wij verhuren!

Mist u een set in ons assortiment? Of grijpt u mis omdat de set die u wilde al verhuurd was? Laat het ons weten a.u.b.! Wij proberen ons assortiment uit te breiden!
Stuur een mailtje naar info@bramsbouwstenen.nl of stuur een whatsappje naar 06-42515885. !

In ons assortiment vind je diverse zeldzame LEGO® sets. Denk aan voertuigen uit de Creator of Technic collectie. Maar ook voor Hogwarts uit de Harry Potter collectie of zelfs de Millennium Falcon uit de Star Wars hebben wij in onze collectie!

De prijzen van het huren verschillen per set. Je kunt een set al vanaf €15 huren. Je huurt de set standaard voor een week, elke extra week is €10. Hiernaast rekenen we een borg van €50, zodat we zeker weten dat de volgende huurder ook kan genieten van de volledige set.

Heb je interesse in het huren van een zeldzame LEGO® set? Neem dan gerust contact met ons op via Whatsapp op 06-42515885.

Verhuur LEGO® Sets

Huren is duurzaam!
Het huren van spullen wordt steeds populairder en dat is niet voor niets. Het is namelijk een duurzame keuze! Door te huren in plaats van te kopen, draag je bij aan een circulaire economie. In plaats van dat er steeds nieuwe spullen geproduceerd moeten worden, worden bestaande spullen hergebruikt. Hierdoor wordt er minder afval geproduceerd en wordt er minder gebruik gemaakt van grondstoffen en energie.

Dit geldt ook voor het huren van LEGO® bij Bram’s Bouwstenen. Door te kiezen voor het huren van LEGO® in plaats van het kopen van nieuwe LEGO® sets, draag je bij aan het verminderen van de productie van nieuw plastic. Bovendien hoef je niet zelf te investeren in LEGO® sets die je maar één keer gebruikt, maar kun je de sets tijdelijk huren en daarna weer terugbrengen.

Bij Bram’s Bouwstenen hebben we een uitgebreid assortiment aan LEGO® sets die je kunt huren voor een bepaalde periode. Zo kun je genieten van het bouwen en spelen met LEGO®, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de impact op het milieu.

Kortom, huren is een duurzame keuze en bij Bram’s Bouwstenen kun je terecht voor duurzaam speelplezier met LEGO®.

Heb je vragen?