LEGO ® huren

LEGO® huren
© Luna Hollander

LEGO ® huren

Heb je ooit gedacht aan LEGO ® huren? Stel je wilt een weekendje of tijdens de vakantie lekker uitgebreid bouwen en wilt graag extra blokjes. Of je wilt een LEGO ® kinderfeestje geven. Of wat dacht je van een teambuilding activiteit of workshop?

Bij Brams Bouwstenen is het mogelijk om LEGO® te huren! Onze LEGO ® verhuur is flexibel, of je nu op zoek bent naar kleine of grote hoeveelheden, voor lange of korte termijn, alles is mogelijk bij ons.

LEGO® is ideaal voor de fijne motoriek, 3D-inzichten en het stimuleren van de creativiteit. LEGO® is voor kinderen, volwassenen, ouderen én zakelijk gebruik !

Losse LEGO® verhuur

Onze LEGO®  verhuur is flexibel. Wij passen ons aan naar jouw wens. De hoeveelheid LEGO® die wij adviseren om te huren ligt aan de grote van de groep en het doel. Is het de bedoeling om bouwwerken te laten staan? Of wordt alles steeds weer afgebroken? Heb je een bepaald ontwerp in gedachten of wil je gewoon lekker met een hoop losse LEGO ® aan de slag? Het huren van LEGO ® biedt veel voordelen en is een praktische oplossing voor mensen die willen bouwen met veel LEGO ®, maar niet de ruimte of middelen hebben om het permanent aan te schaffen. Daarnaast is het huren van LEGO ® hartstikke duurzaam! Zodra je klaar bent met bouwen breng je de LEGO ® weer terug en kunnen we er weer iemand anders mee blij maken!


Wij denken graag mee! Bel of mail ons voor vrijblijvend voor advies!

Richtlijn prijzen voor LEGO ® verhuur

15+ kilo LEGO® (grote bak vol) €25,- voor de eerste week en €10,- voor iedere extra week
(Exclusief BTW)

Er passen 10 bakken op een rolcontainer, deze kunnen wij meeleveren/meenemen in overleg.

                                                                                            
Bij nieuwe klanten kunnen we mogelijk om borg vragen.
Voor missende LEGO® wordt €50,- per kilo in rekening gebracht.
Bij grote hoeveelheden of langere periodes kan er in overleg korting worden gegeven.
Bezorgen en halen is mogelijk tegen betaling.

LEGO® Sets

Naast de losse LEGO® bakken is het ook mogelijk om LEGO® sets te huren bij ons!
We hebben een aantal vaste sets in ons assortiment, van onder andere de Harry Potter en Star Wars collectie. Ben je op zoek naar een specifieke set? Laat het ons weten, wij regelen het voor je.

LEGO ® zakelijk huren

Wil je LEGO ® zakelijk huren? Ook dat is mogelijk! Een middag LEGO® bouwen is de perfecte teambuilding activiteit. Een creatieve manier van samenwerken. Geïnteresseerd in LEGO ® voor een teambuilding activiteit? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heb je vragen?