Tweedehands DUPLO ®

Bram’s Bouwstenen is dé winkel in Breda voor al je tweedehands DUPLO ® onderdelen! Wij verkopen tweedehands sets, losse blokjes, DUPLO® poppetjes en nog veel meer. Bram’s Bouwstenen heeft een groot aanbod tweedehands DUPLO®. Onze DUPLO® is van goede kwaliteit en wordt tegen een eerlijke prijs verkocht.

Uitgebreid assortiment tweedehands DUPLO ®

Met een winkeloppervlakte van meer dan 200 vierkante meter hebben we een zeer grote voorraad gebruikte DUPLO®. Of je nu op zoek bent naar tweedehands DUPLO ® poppetjes, dat ene blokje, of juist naar een bijzondere set. Bij Bram’s Bouwstenen is er voor ieder wat wils. Het assortiment verschilt en is afhankelijk van onze inkoop.

Voor wie is DUPLO®?

LEGO® DUPLO® is gemaakt voor kinderen tussen de 18 maanden en 5 jaar oud. DUPLO® blokjes zijn precies twee keer zo lang, breed en hoog als gewone lego blokjes. Daar komt ook de naam DUPLO® vandaan. DUPLO® betekent “tweemaal in het latijn. De sets moedigen spelenderwijs leren aan en helpen de fijne motoriek te ontwikkelen.

Kom langs bij Bram’s Bouwstenen!

Wist je dat…

Meer informatie?

Heb je interesse in het kopen van tweedehands DUPLO ® of wil je meer informatie over Bram’s Bouwstenen? Kom dan langs bij ons in Breda of neem contact met ons op via Whatsapp op 06-42515885.

Heb je vragen?