LEGO® in 2024

lego winkel breda

LEGO® in 2024

In 2024 zal LEGO® doorgaan met het bedenken van nieuwe en coole dingen voor ons om mee te bouwen. LEGO® is altijd goed geweest in het bedenken van leuke dingen, en dat blijft in 2024 ook zo. 

Meer uitdagingen met LEGO Technic in 2024

Voor de mensen die van technische dingen houden, heeft LEGO® Technic in 2024 meer uitdagende sets gepland. Deze sets hebben bewegende onderdelen en ingewikkelde dingen om te bouwen. Of je nu van voertuigen, machines of robots houdt, LEGO® Technic zal je blijven verrassen met leuke bouwervaringen.

Nieuwe avonturen met LEGO® Ninjago in 2024

Voor de fans van LEGO® Ninjago zijn er in 2024 nieuwe avonturen en personages om van te genieten. LEGO® Ninjago vertelt spannende verhalen over ninja’s. In 2024 zullen er nieuwe LEGO® Ninjago sets zijn met nieuwe ninja-helden en slechteriken om mee te spelen.

LEGO® en Augmented Reality

LEGO® staat bekend om zijn vernieuwende aanpak van bouwsets. In 2024 kunnen we nog geavanceerdere en gedetailleerdere sets verwachten. Met de integratie van digitale technologieën zoals augmented reality (AR) en virtual reality (VR) zullen kinderen een meeslepende en interactieve bouwervaring beleven. Denk aan sets met AR-brillen of smartphone-apps om de fysieke en digitale wereld te combineren voor meer speelplezier.

100 nieuwe LEGO® sets

Naast de spannende ontwikkelingen binnen LEGO® Technic en LEGO® Ninjago, is er nog meer geweldig nieuws voor alle LEGO®-fans. Begin 2024 heeft LEGO® plannen aangekondigd om maar liefst 100 nieuwe LEGO® sets uit te brengen! Dit betekent dat er een overvloed aan nieuwe avonturen en bouwmogelijkheden op ons te wachten staat.

De 100 nieuwe LEGO sets in 2024 zullen een breed scala aan thema’s en stijlen omvatten, zodat er voor iedereen iets leuks te vinden is. Of je nu van avontuurlijke ruimtemissies houdt, een fan bent van superhelden, of graag historische scènes nabouwt.

LEGO® voor iedereen

LEGO® is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Het helpt je om creatiever te zijn en problemen op te lossen. Of je nu houdt van techniek en LEGO® Technic of je houdt van avonturen beleven met LEGO® Ninjago met ninja’s, LEGO® heeft voor iedereen iets leuks.

Haal jouw tweedehands LEGO® bij Bram’s Bouwstenen

Bram’s Bouwstenen is dé plek voor alle LEGO® onderdelen, sets, verhuur, kinderfeestjes, teambuilding activiteiten en meer! Met ruim 300m2 en 3000 kilo LEGO® kunnen wij alles voor jou regelen op LEGO®-gebied!

Heb je vragen?